Brexit, Britania e BE flasin për detajet - Top Channel Albania - News - Lajme

Të dërguarit britanikë dhe europianë nisën të hënën raundin e parë të negociatave për divorcin e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Europian. Të dyja palët thonë se është koha të bisedohet deri në detaje.

TARGET AD 2
2017/07/17 Top Channel Albania   Share on Facebook

RELATED VIDEOS

Geography Now! Albania
Play Video

Geography Now! Albania

2014/10/21
Luftanija amerikane përplaset me anijen çisternë - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Luftanija amerikane përplaset me anijen çisternë - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/08/21
Minifundi që arrestoi vajzën - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Minifundi që arrestoi vajzën - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/18
Britania: Qytetarët e BE-së do të udhëtojnë pa viza  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Britania: Qytetarët e BE-së do të udhëtojnë pa viza - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/08/17
Theresa May prezanton planin për europianët - News, Lajme - Vizion Plus
Play Video

Theresa May prezanton planin për europianët - News, Lajme - Vizion Plus

2017/06/23
Britani, marshim në Londër kundër Brexit - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Britani, marshim në Londër kundër Brexit - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/09/09
Rama, “dush të ftohtë” drejtorit të ALUIZNI-t - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Rama, “dush të ftohtë” drejtorit të ALUIZNI-t - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
ALBANIA: Go Your Own Way
Play Video

ALBANIA: Go Your Own Way

2016/10/21
Rrufeja godet avionin - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Rrufeja godet avionin - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/18
Tapia që shkarkoi drejtorin - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Tapia që shkarkoi drejtorin - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/18
Turizmi, 2.4 herë më shumë - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Turizmi, 2.4 herë më shumë - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/20
Tusk lë të hapur mundësinë: Brexit mund të anulohet - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Tusk lë të hapur mundësinë: Brexit mund të anulohet - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/06/22
Zgjedhjet, DioGuardi: Fitoi reforma! - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Zgjedhjet, DioGuardi: Fitoi reforma! - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/18
Skandali i mishit, dhjetra të arrestuar në Spanjë - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Skandali i mishit, dhjetra të arrestuar në Spanjë - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
Masakrimi i nënës dhe djalit, policia pyet të afërmit - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Masakrimi i nënës dhe djalit, policia pyet të afërmit - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
BREXIT NEGOTIATIONS: The second round of Brexit talks is under way. - BBC News
Play Video

BREXIT NEGOTIATIONS: The second round of Brexit talks is under way. - BBC News

2017/07/17
“Brexit”, raporti: Kaos e humbje financiare për doganat - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

“Brexit”, raporti: Kaos e humbje financiare për doganat - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/30
Edicioni Informtiv, 22 Janar 2018, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Edicioni Informtiv, 22 Janar 2018, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
“Euro 2016”, ekspozitë në Muzeun Kombëtar nga FSHF - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

“Euro 2016”, ekspozitë në Muzeun Kombëtar nga FSHF - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Akuzat e Finos, reagojnë shoqatat e FSHF-së - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Akuzat e Finos, reagojnë shoqatat e FSHF-së - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Dështon reforma në energji, BB: Nuk u reduktuan humbjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Dështon reforma në energji, BB: Nuk u reduktuan humbjet - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Edicioni Informativ, 22 Janar 2018, Ora 15:00  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Edicioni Informativ, 22 Janar 2018, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Samueli, Bjorni, Sindi: The Voice Kids takon Pop Culture
Play Video

Samueli, Bjorni, Sindi: The Voice Kids takon Pop Culture

2018/01/22
Zona e lirë ekonomike, Spitalla gati, por ka ankesa - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Zona e lirë ekonomike, Spitalla gati, por ka ankesa - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/18
Kërkimet për ushtarët grekë, fillon puna  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Kërkimet për ushtarët grekë, fillon puna - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Samueli, Bjorni, Sindi: The Voice Kids takon Pop Culture
Play Video

Samueli, Bjorni, Sindi: The Voice Kids takon Pop Culture

2018/01/22
Protesta e 27 janarit, Basha në Korçë  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Protesta e 27 janarit, Basha në Korçë - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Lamtumirë Ariela! Autori i vrasjes në koma  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Lamtumirë Ariela! Autori i vrasjes në koma - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
E mbyti i shoqi, policia vë në pranga bashkëpunëtorin pas dy vitesh  - Top Channel Albania
Play Video

E mbyti i shoqi, policia vë në pranga bashkëpunëtorin pas dy vitesh - Top Channel Albania

2018/01/22
"Verë dhe Portokalle"  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

"Verë dhe Portokalle" - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/18
Edicioni Informativ, 17 Korrik 2017, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Edicioni Informativ, 17 Korrik 2017, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
Riorganizmi i lëndëve mesimore - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Riorganizmi i lëndëve mesimore - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Çështja “Tahiri”, zgjatet afati i hetimeve  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Çështja “Tahiri”, zgjatet afati i hetimeve - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Rruga e shkatërruar, shembja izoloi zonën Labinot Mal  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Rruga e shkatërruar, shembja izoloi zonën Labinot Mal - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
“CEZ”, kërkesat procedurale po e shtyjnë prej 9 muajsh  - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

“CEZ”, kërkesat procedurale po e shtyjnë prej 9 muajsh - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Rikthehet “Carmen” - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Rikthehet “Carmen” - Top Channel Albania - News - Lajme

2018/01/22
Fiks Fare, 22 Janar 2018, Pjesa 1 - Investigative Satirical Show
Play Video

Fiks Fare, 22 Janar 2018, Pjesa 1 - Investigative Satirical Show

2018/01/22
Edicioni Informativ, 17 Korrik 2017, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Edicioni Informativ, 17 Korrik 2017, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
Edicioni Informativ, 18 Korrik 2017, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Edicioni Informativ, 18 Korrik 2017, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/18
Fiks Fare, 22 Janar 2018, Pjesa 3 - Investigative Satirical Show
Play Video

Fiks Fare, 22 Janar 2018, Pjesa 3 - Investigative Satirical Show

2018/01/22
Fiks Fare, 22 Janar 2018, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show
Play Video

Fiks Fare, 22 Janar 2018, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show

2018/01/22
Kina do të "hyjë" në BE - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Kina do të "hyjë" në BE - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
SHISH zbuloi “Lazaratin” tjetër - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

SHISH zbuloi “Lazaratin” tjetër - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
I përndjekuri që rikonstruktoi pallatin me dëmshpërblimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

I përndjekuri që rikonstruktoi pallatin me dëmshpërblimin - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/16
Brexit proces i vështirë, ikën edhe ambasadori - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Brexit proces i vështirë, ikën edhe ambasadori - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/01/03
Aksidentet nga lodhja - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Aksidentet nga lodhja - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
Veliaj: Mbajtëm premtimin për një Tiranë dinjitoze - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Veliaj: Mbajtëm premtimin për një Tiranë dinjitoze - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
E merr treni me vete, shpëton mrekullisht - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

E merr treni me vete, shpëton mrekullisht - Top Channel Albania - News - Lajme

2017/07/17
Powered by YouTube

Disclaimer

None of the audio/visual content is hosted on this site. All media is embedded from other sites such as GoogleVideo, YouTube etc. Therefore, this site has no control over the copyright issues of the streaming media.

All issues concerning copyright violations should be aimed at the sites hosting the material. This site does not host any of the streaming media and the owner has not uploaded any of the material to the video hosting servers. Anyone can find the same content on Google Video or YouTube by themselves.

The owner of this site cannot know which documentaries are in public domain, which has been uploaded to e.g. YouTube by the owner and which has been uploaded without permission. The copyright owner must contact the source if he wants his material off the Internet completely.