XHELAL HAJDA TONI NE KROACI ME SHOKT KROAT 01-Gospić proljeća-ljeto '93 ZNG-RH - Domovinski Rat

XHELAL HAJDA TONI NE KROACI ME SHOKT KROAT 01-Gospić proljeća-ljeto '93 ZNG-RH - Domovinski Rat

TARGET AD 2
2012/01/29 seadspahiu   Share on Facebook

RELATED VIDEOS

Hrvatski Heroj Bekim Berisha- Abeja  Xhelal Hajda-Toni
Play Video

Hrvatski Heroj Bekim Berisha- Abeja Xhelal Hajda-Toni

2013/05/25
PLITVICE 1991 - KRVAVI USKRS 5 DIO
Play Video

PLITVICE 1991 - KRVAVI USKRS 5 DIO

2011/04/03
BEKIM BERISHA (ABEJA) & BEDRI SHALA ( TROPOJA)
Play Video

BEKIM BERISHA (ABEJA) & BEDRI SHALA ( TROPOJA)

2010/12/30
Lili Koci: Bekim Berisha (Šok - Abeja) Komarevo- Sjećanje
Play Video

Lili Koci: Bekim Berisha (Šok - Abeja) Komarevo- Sjećanje

2013/08/04
BEKIM BERISHA (ABEJA) & BEDRI SHALA ( REZALLe RE ) DRENICE
Play Video

BEKIM BERISHA (ABEJA) & BEDRI SHALA ( REZALLe RE ) DRENICE

2011/02/12
Tomislav Merčep u Gospiću
Play Video

Tomislav Merčep u Gospiću

2012/02/10
Gjatë luftës në Kosovë - Momente që i kemi harruar shumë shpejtë!!
Play Video

Gjatë luftës në Kosovë - Momente që i kemi harruar shumë shpejtë!!

2013/09/11
ALBANCI U HRVATSKOJ ~ Shqiptarët në Kroaci • Priče iz davnine ~ Manjinski mozaik HRT-a
Play Video

ALBANCI U HRVATSKOJ ~ Shqiptarët në Kroaci • Priče iz davnine ~ Manjinski mozaik HRT-a

2014/01/14
SHQIPTARET E KROACISE NGA GERTI XHAJA ABC M1 T1
Play Video

SHQIPTARET E KROACISE NGA GERTI XHAJA ABC M1 T1

2013/05/26
Domovinski rat - ANIMIRANI ZEMLJOVID
Play Video

Domovinski rat - ANIMIRANI ZEMLJOVID

2014/08/27
Oluja prvi dio
Play Video

Oluja prvi dio

2011/11/01
Tenk Gospić 1991.
Play Video

Tenk Gospić 1991.

2014/03/02
Velebitska Priča
Play Video

Velebitska Priča

2013/03/30
PLITVICE 1991 - KRVAVI USKRS 4 DIO
Play Video

PLITVICE 1991 - KRVAVI USKRS 4 DIO

2011/04/03
Krushe e Madhe .Nëna e Ukshin Hotit dhe jeta e saj me Ukshinin.
Play Video

Krushe e Madhe .Nëna e Ukshin Hotit dhe jeta e saj me Ukshinin.

2011/12/12
Porosia e shqiptarit për boshnjakët, serbët dhe kroatët
Play Video

Porosia e shqiptarit për boshnjakët, serbët dhe kroatët

2017/02/25
Syla dhe Naim haxhia
Play Video

Syla dhe Naim haxhia

2015/12/14
Hysni Kelmendi .Po vjen Trimi  XHelal Hajda
Play Video

Hysni Kelmendi .Po vjen Trimi XHelal Hajda

2011/04/06
Lovinac 1991
Play Video

Lovinac 1991

2014/10/07
Rrëfimi i një taksisti  Pjesa 2
Play Video

Rrëfimi i një taksisti Pjesa 2

2016/04/20
SULMOHET ISMET KAMENICA
Play Video

SULMOHET ISMET KAMENICA

2017/08/20
UDHËVE - Para dhe pas vrasjes së Oliver Ivanoviç 19.01.2018
Play Video

UDHËVE - Para dhe pas vrasjes së Oliver Ivanoviç 19.01.2018

2018/01/19
Aleksandri pranon Islamin, behet Suad
Play Video

Aleksandri pranon Islamin, behet Suad

2015/06/06
Vrasjet si rezultat i magjise se zeze
Play Video

Vrasjet si rezultat i magjise se zeze

2016/12/15
VRANJA TREGON MOMENTET KUR ISHTE ARRESTUAR DISA HERE NGA UNMIK-U DHE KFOR-I
Play Video

VRANJA TREGON MOMENTET KUR ISHTE ARRESTUAR DISA HERE NGA UNMIK-U DHE KFOR-I

2017/03/08
Në Betejën e Kosovës 1389 Milosh Kopili -Miloš Obilić,serb apo shqiptar?! Dhe pasojat katastrofale
Play Video

Në Betejën e Kosovës 1389 Milosh Kopili -Miloš Obilić,serb apo shqiptar?! Dhe pasojat katastrofale

2014/09/14
Kidnapohet 17 vjeçari nga serbët e veriut - Kronikë - 23.04.2013
Play Video

Kidnapohet 17 vjeçari nga serbët e veriut - Kronikë - 23.04.2013

2013/04/24
Azilanti kthehet dy herë nga Gjermania: Do iki sërish, këtu s
Play Video

Azilanti kthehet dy herë nga Gjermania: Do iki sërish, këtu s'ka asgjë - Ora News-

2015/08/04
INCIDENT: Albanski Poslanik grmi u Makedonskom Sobranju
Play Video

INCIDENT: Albanski Poslanik grmi u Makedonskom Sobranju

2017/03/03
Prof. Dr. Besim Spahiq ( Cfar thote per shqiptaret )
Play Video

Prof. Dr. Besim Spahiq ( Cfar thote per shqiptaret )

2016/11/05
Akcija FENIX 72 dokumantarni film - video snimka izjave Nikice Šimića
Play Video

Akcija FENIX 72 dokumantarni film - video snimka izjave Nikice Šimića

2011/05/31
Plava dhe Gucia  ASIMILIMI
Play Video

Plava dhe Gucia ASIMILIMI

2017/08/14
Në Plavë e Guci, shqiptarët luftojnë për identitetin kombëtar - Top Channel Albania - News - Lajme
Play Video

Në Plavë e Guci, shqiptarët luftojnë për identitetin kombëtar - Top Channel Albania - News - Lajme

2015/08/09
Dubrava, i Mbijetuari i Masakrës Rrëfen Kujtimet e Kobshme
Play Video

Dubrava, i Mbijetuari i Masakrës Rrëfen Kujtimet e Kobshme

2016/05/26
Rahovec Toni Mici
Play Video

Rahovec Toni Mici

2012/03/10
Levar patentirao raketne lansere
Play Video

Levar patentirao raketne lansere

2012/01/29
XHELAL HAJDA TONI & MICI  RIVARIMI 1
Play Video

XHELAL HAJDA TONI & MICI RIVARIMI 1

2011/03/31
Xhelal Hajda-Toni,Ramush Haradinaj ,Agim Çeku Naim, Maloku, Lahi Brahimaj
Play Video

Xhelal Hajda-Toni,Ramush Haradinaj ,Agim Çeku Naim, Maloku, Lahi Brahimaj

2012/09/04
GJENERAL XHELAL HAJDA-03
Play Video

GJENERAL XHELAL HAJDA-03

2009/04/06
Yutel 1990-2010
Play Video

Yutel 1990-2010

2010/10/28
Shqiptarët ne Kroaci
Play Video

Shqiptarët ne Kroaci

2014/03/06
Dy Dëshmorët e Njësitit të Shqiptarve që Luftuan në Kroaci Dok.avi
Play Video

Dy Dëshmorët e Njësitit të Shqiptarve që Luftuan në Kroaci Dok.avi

2010/04/14
Perušić u staro vrime
Play Video

Perušić u staro vrime

2013/03/08
JNA Gospic - 1986 novo
Play Video

JNA Gospic - 1986 novo

2012/12/06
XHELAL HAJDA -TONI NE KROACI
Play Video

XHELAL HAJDA -TONI NE KROACI

2011/03/23
njesia diverzante UCK
Play Video

njesia diverzante UCK

2013/03/04
Toni dhe Mici 1
Play Video

Toni dhe Mici 1

2013/07/24
Rahovec TONI dhe MICI
Play Video

Rahovec TONI dhe MICI

2010/11/10
Powered by YouTube

Disclaimer

None of the audio/visual content is hosted on this site. All media is embedded from other sites such as GoogleVideo, YouTube etc. Therefore, this site has no control over the copyright issues of the streaming media.

All issues concerning copyright violations should be aimed at the sites hosting the material. This site does not host any of the streaming media and the owner has not uploaded any of the material to the video hosting servers. Anyone can find the same content on Google Video or YouTube by themselves.

The owner of this site cannot know which documentaries are in public domain, which has been uploaded to e.g. YouTube by the owner and which has been uploaded without permission. The copyright owner must contact the source if he wants his material off the Internet completely.